moving
stories

Geen film van Cinema43 is hetzelfde. Soms episch, soms eenvoudig, maar altijd meeslepend en raak. In onze films vertellen we verhalen van industriële magnaten, zelfstandige ondernemers en alles wat ertussen zit. Want ieder verhaal, hoe groot of hoe klein ook, verdient het om verteld te worden.

Dat de Noordoostpolder een bijzonder gebied is wisten we al. Hoe bijzonder, dat merkten we pas écht bij het maken van deze promotiefilm in opdracht van de Gemeente Noordoostpolder.
Het resultaat is een film die het 'poldergevoel' heeft weten vast te leggen.
Kamperen kneuterig? Niet als het aan Luxetenten.com ligt. Ze gaven ons volledige creatieve vrijheid om een commercial te maken waarin de kwaliteit van hun product centraal staat. We kozen voor een verhaallijn met een knipoog. En nee, we hoefden niet met een wc-rol onder de arm op de set te verschijnen.
Let's talk trash! Maar dan echt. Want bij VConsyst draait het om afval. In deze film is veel gebruik gemaakt van 3D-graphics. Hiermee wordt zichtbaar wat normaal niet te zien is en wordt het innovatieve karakter van de oplossingen benadrukt. Het resultaat is een film die de internationale sales ondersteunt.
Smeed het ijzer wanneer het heet is, zeggen ze. En dat is wat we deden. Binnen een paar weken tijd kwam deze productie voor Van Der Sluis tot stand. Net op op tijd om onderdeel te zijn van de openingsceremonie van hun gloednieuwe en hypermoderne pand. Opnames vonden plaats op de nieuwe locatie, maar ook in een oude smederij, waar het verhaal van dit bedrijf ooit begon.
Zand, Regen, Water, Wind en Zon. Voor de allereerste commercial van Wijzonol trotseerden we de elementen om te laten zien hoe sterk hun LBH-lak is. No painters were harmed during this production.
Achter de muren van het nieuwe pand van HKliving schuilt een prachtig verhaal over de vriendschap van twee jongens die samen met hun droom groot zijn geworden. De opening van een nieuwe locatie was het perfecte moment om dat verhaal te gebruiken als rode draad in een film.
Benieuwd naar wat we nog meer doen? See how we roll!